IGRICE


Fore za muvanje

 

Slobodna stolica

 

Pridješ stolu koji ima slobodnu stolicu za kojim sede samo devojke. Nabacis ogromni osmeh na lice i pitaš š: “E ćao, da li je ova stolica slobodna?” One kažu ne/da, nebitno. Caka je u tome da one pretpostavljaju da ti treba stolica za neki drugi sto. I nakon njihovog bilo kog odgovora opusti se i zavali u stolicu i prokomentariši: ”Čoveče, bać mi prija da sednem ovde na sekund. Inače ja sam Djole ( i pružiš najbližoj ruku da se pozdraviš), a vi ste?”

 

 

Duhovit start najbolja fora za muvanje

 

Iako devojke stalno pričaju da ne vole jeftine fore za muvanje, istraživanja ipak pokazuju da većina devojaka pada na njih. Ako ste mislili da fraza poput "mogao bih da se udavim u tvojim očima" više ne prolaze, veoma grešite.

 

Istraživanja sprovedena na internet stranici OnePoll kaže da je rečenica "Da li veruješ u ljubav na prvi pogled, ili da ti pridjem ponovo" najbolji start ikada. Čak četri od deset žena još uvek je u vezi sa muškarcima koji su im prodali neku od ovakvih fora, a čak 59% ispitanica priznalo je da pada na zabavne fore. Žene vole duhovite muškarce, a duhovit start je uvek dobar početak. Duhovito muvanje otkriva muškarca sa samopouzdanjem, a žene vole upravo takve. Takodje prolaze osećajne i pametne rečenice ali u manjoj meri.

 

A evo tri najbolja starta:

 

1. Da li veruješ u ljubav na prvi pogled ili da ti pridjem ponovo.

2. Imao sam loš dan, ali me uvek oraspoloži osmeh lepe devojke. Hoćeš da se nasmeješ za mene?

3. Osim što si lepa, šta još radiš u životu?

 

Otkrijte šta znači njen govor tela

 

Fox News je konsultovao stručnjake i otkrio sedam signala koji će vam otkriti kakve su vam šanse kod slatke devojke sa koje ne možete da skinete pogled u klubu. Saznajte šta znači šta.

 

1. Ukoliko njen pogled neprestano kruži prostorijom kao da nekog traži budite sigurni da devojka nije u vezi, jer devojke koje već imaju tipove nikad ne razgledaju previše oko sebe.

 

2. Kontakt očima je dobar znak i ukoliko vas ona intenzivno posmatra i još se pri tome i smeši imate velike šanse za uspešan start.

 

3. Ukoliko primetite da razgovara sa tipovima to skoro sigurno znači da je veoma otvorena i komunikativna osoba. Devojke koje imaju dečka se ne smeju sa drugim nepoznatim muškarcima.

 

4. Njen tužni pogled koji gleda zaljubljeni par znači da je slobodna i da se sa tugom priseća kako je i ona nekad isto tako bila zaljubljena.

 

5. Ako već ima dečka ona sigurno neće neprestano vrteti pramen kose ili dodirivati druge momke dok sa njima razgovara. Ako stoji ispred vas na primer skrštenih ruku to je znak da nije zainteresovana i da je ne zanima to što joj govorite. Ako vas tokom razgovora dodiruje i pipka to je i više nego dobar znak.

 

6. Ukoliko su slobodne devojke su uglavnom prijateljski nastrojene prema nepoznatim muškarcima. Ukoliko primetite da je devojka koja vam se dopada veoma ljubazna i prijateljski raspoložena velike su šanse da nema dečka.